Bestelauto Verkopen

Hoe kunt u uw bestelauto verkopen?

Heeft u een bestelauto voor de deur staan en bent u van plan deze te verkopen? Wij zijn een erkend autobedrijf en zijn gespecialiseerd in het opkopen van bestelauto’s die particulieren of bedrijven te koop aanbieden. Hieronder wordt omschreven hoe u uw bestelauto makkelijk en snel aan ons kan verkopen.

Stappenplan om uw bestelauto snel en makkelijk te verkopen

Wij zijn geïnteresseerd in de inkoop van alle types bedrijfswagens. Wanneer u zelf uw bedrijfswagen verkoopt kost u dit vaak veel tijd en energie. Bespaar u zelf dit en laat de inkoop van uw bedrijfswagens aan ons over. Bij de inkoop van uw bedrijfswagens is het geen probleem als uw bedrijfswagens defect of beschadigd zijn. Ook als uw bedrijfswagens niet APK gekeurd zijn of een hoge kilometer stand hebben is dit geen probleem. Wanneer u ons kiest voor de inkoop van Uw bestelauto verkopen verloopt volgens onderstaand stappenplan:

 • Stap 1: Bestelauto verkopen
  U kunt uw bestelauto telefonisch of via het offerte formulier aan ons verkopen. Om uw bedrijfswagen te verkopen kunt u gebruik maken van het offerte formulier op deze site. Wij nemen hierna spoedig contact met u op om ons bod aan u door te geven.
 • Stap 2: het inkoopvoorstel en de overdracht
  Uw bestelauto kunt u bij ons altijd voor de beste marktconforme prijs verkopen. De transactie afspraak wordt altijd per email of post aan u bevestigd. Er wordt een afspraak gemaakt om de bestelauto te bezichtigen en op te halen. U kunt de bestelauto ook altijd zelf langs brengen. De overdracht vindt altijd plaats op de afgesproken tijd. De bestelauto die u aan ons wil verkopen wordt altijd ter plekke overgedragen. Bij de overdracht ontvangt u direct contant geld of een spoedbetaling via uw bank. U dient hiervoor de volgende zaken bij de hand te hebben:

  • volledige kentekenbewijs
  • reservesleutels
  • onderhoudsboekje
  • eventueel APK rapport
  • legitimatie bewijs

Wilt u uw bestelauto verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u uw bestelauto verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken maar u kunt ook het onderstaande contactformulier invullen. Wij informeren u graag spoedig over de beste marktconforme prijs.