Gebruikte Bestelbussen

Marktconforme prijzen voor uw gebruikte bestelbussen

Heeft u gebruikte bestelbussen voor de deur staan welke u wilt verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn een erkend autobedrijf met jarenlange ervaring en expertise met het opkopen van bedrijfswagens van particulieren en bedrijven.

Het kan soms lastig zijn om uw bestelbussen voor een juiste prijs te verkopen. Door onze uitgebreide kennis over marktconforme prijzen voor uw gebruikte bestelbussen zijn wij in staat om altijd tot de best mogelijke transactie te komen. Wij kopen  uw bestelbussen graag op, ons motto: “betrouwbaar, helder en simpel”.

De prijzen voor uw gebruikte bestelbussen zijn afgesproken wat gebeurd hierna?

Wilt u uw gebruikte bestelbussen voor de best mogelijke prijzen verkopen? Wij helpen u hier graag bij. U kunt online een offerte invullen waarna wij spoedig contact met u opnemen om ons bod aan u door te geven.

Nadat er een overeenkomst is bereikt ontvangt u direct contant geld of een spoedbetaling via uw bank. Hierna stellen wij een inkoopverklaring voor u op. Uw gebruikte bestelbussen worden direct RDW gevrijwaard. Hierna kunt u voor uw gebruikte bestelbussen per direct uw verzekering opheffen.

Hierdoor stopt ook automatisch de houderschapsbelasting en wordt het teveel betaalde bedrag door de belastingdienst teruggestort. Het verkopen van uw bestelbussen verloopt bij ons snel en simpel.

Neem vrijblijvend contact op over marktconforme prijzen voor uw gebruikte bestelbussen

Wilt u een goede marktconforme prijs voor uw gebruikte bestelbussen ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u graag om tot een goede transactie te komen.