Bestelbus Verkopen

Bestelbus verkopen? Kies voor onze service

Heeft u plannen om uw bestelbus te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkend autobedrijf en zijn gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfswagens van particulieren en bedrijven. Wegens de grote vraag naar bestelbussen zijn wij constant bezig met het opkopen hiervan. Uw bestelbus kunt u veilig en snel aan ons verkopen.

Uw bestelbus verkopen, wij bieden u service!

U wilt uiteraard dat u uw bestelbus snel en zonder onnodig oponthoud kunt verkopen voor de juiste prijs. Wij denken voor u aan alle zaken die van belang zijn wanneer u uw bestelbus gaat verkopen. Zo wordt een RDW verklaring direct aan u afgegeven. U kunt een online offerte invullen en wij nemen hierna spoedig contact met u op om u een mooi bod te doen. Wij beloven u dat u uw bestelbus altijd voor de beste marktconforme prijs aan ons kunt verkopen. De prijs die afgesproken is veranderd niet, wij houden ons aan onze afspraken. Indien gewenst ontvangt u directe contante betaling. U bespaart uzelf geld doordat u uw bestelbus zonder bemiddelingskosten kan verkopen. Ook kunt u bestelbussen met een hoge kilometerstand aan ons verkopen. Wij bieden u de volgende service:

  • Ophaalservice of vervoer naar huis/openbaarvervoer
  • Altijd de afgesproken marktconforme prijs bij het verkopen van de bestelbus
  • Directe contante of spoed betaling
  • Afgifte van uw RDW verklaring
  • Ook aankoop bij defect, schade of hoge kilometerstand

Uw bestelbus verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van informatie over de wijze waarop u uw bestelbus aan ons kunt verkopen. Wij hebben jaren lange ervaring in een snelle en vakkundige afhandeling van het opkopen van bedrijfswagens. Dus aarzel niet langer, u kunt uw bestelbus voor de beste prijs, snel en makkelijk aan ons verkopen.