Werkwijze

Werkwijze

Wil u ook snel uw bedrijfswagen verkopen? Wij hebben interesse in alle soorten bedrijfswagens van jeeps, bestelwagens tot vrachtwagens. Voor bedrijfswagen-verkopen.eu is het geen probleem als deze defect of schade hebben. Zelfs bedrijfswagens voor de sloop zijn bij ons welkom! Onze werkwijze is als volgt.

Bied uw bedrijfswagen bij ons aan.

Bied uw bedrijfswagen aan via e-mail,telefoon,whatsapp of vul gewoon ons inkoopformulier in u ontvangt dan binnen 24 uur een bod,Is er meer haast bij geboden dan verzoeken wij om telefonisch contact op te nemen dan kunnen wij het dezelfde dag nog afhandelen. Wij zijn bereikbaar van 07.00 uur tot 23.00 uur 7 dagen per week op 06-14921743 of 06-53253201. Komt u liever langs bij onze vestiging dit is geen probleem graag dan even van tevoren contact opnemen.

Bij overeenkomst

Bij overeenkomst maken wij een afspraak om de bedrijfswagen te komen bezichtigen en te komen ophalen u mag ook de bedrijfswagen komen brengen.

Afwikkeling

  1. U neemt indien u de bedrijfswagen op uw bedrijf heeft staan ontvangen wij van u  een factuur . Heeft u dit niet dan maken wij ter plaatse een inkoop verklaring.
  2. U krijgt van ons contant geld of een spoedbetaling per bank aan u de keuze
  3. U overhandigd ons het complete kenteken bewijs
  4. Wij geven u een geldige RDW Vrijwaring dit gebeurd ter plaatse u hoeft niet naar een postkantoor ,hiermee kunt u uw verzekering opzeggen en kunt u aantonen dat op dat moment de auto van uw naam af is de motorrijtuigen belasting stopt op dat moment ook automatisch
  5. Als u de auto gebracht heeft zetten wij u af bij het dichtstbijzijnde busstation
  6. Indien de bedrijfswagen naderhand problemen krijgt is dit ter kosten van ons,met andere woorden u hoort nooit meer wat terug van u bedrijfswagen