Opkoop Wagens

Wij zijn gespecialiseerd in de opkoop van uw wagens

Wilt u uw bedrijfswagen snel verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn een erkend autobedrijf en zijn gespecialiseerd in de opkoop van wagens van particulieren en bedrijven. Bij de opkoop van uw wagens bieden wij u altijd de beste marktconforme prijs.

Laat de opkoop van uw wagens door ons regelen en bespaar uzelf veel moeite en tijd. Wij bieden u directe contante betaling en uw bedrijfswagen wordt door ons ter plekke gevrijwaard. Wij zijn geïnteresseerd in de opkoop van alle soorten wagens en helpen u graag snel en vakkundig.

Opkoop van verschillende typen en merken wagens

Voor de opkoop zijn wij constant opzoek naar wagens. Wij hebben interesse in alle soorten wagens. Wij zijn voor de opkoop van wagens onder andere geïnteresseerd in: bestelwagens, jeeps, personenbussen etc. Voor de opkoop genieten vooral de volgende merken bedrijfswagens onze voorkeur: Ford, Opel, Iveco, Mercedes-Benz, Volkwagen.

Wij hebben ook interesse in andere merken bedrijfswagens. Als u een ander merk wagen wilt verkopen kunt u altijd contact met ons opnemen. Het is voor de opkoop geen probleem als uw wagens beschadigd zijn. Door de hoge vraag naar bedrijfswagens en ons uitgebreide netwerk van klanten kunnen wij de opkoop van uw wagens altijd verzorgen. Wij kunnen u altijd de beste marktconforme prijzen en een snelle afhandeling garanderen.

Mogen wij de opkoop van uw wagens verzorgen? Neem vrijblijvend contact op

Wij hebben jaren lange ervaring in een snelle en betrouwbare afhandeling van de opkoop van uw wagens. Voor meer informatie over de opkoop van bedrijfswagens kunt u altijd telefonisch contact opnemen of via het onderstaande contact formulier.